Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θανάσιμος τραυματισμός 82χρονης στο Στεφανοβίκειο
Θανάσιμος τραυματισμός 82χρονης στο Στεφανοβίκειο

Θανάσιμος τραυματισμός 82χρονης στο Στεφανοβίκειο

Απογευματινές ώρες της 17/12/, στο Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη 31χρονη, διότι κινούμενη με ΙΧΕ αυτοκίνητο επί της με κατεύθυνση από Λάρισα προς Βόλο, παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή 82χρονη, η οποία επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, εκτός διάβασης πεζών, από αριστερά προς δεξιά ως προς την πορεία του οχήματος.

Τραυματίας μεταφέρθηκε με Σταθμό ΕΚΑΒ στο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Παραγγέλθηκε -νεκροτομή. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. Βόλου.

Σύλληψη 41χρονης με κοκαΐνη

Απογευματινές ώρες της 17/12/, στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμ. Δίωξης αρκωτικών/Υ.Α. Βόλου, συνελήφθη  41χρονη, διότι κατελήφθη πεζή να κατέχει τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους (0,24 γρ.),(0,31γρ.)και (0,14 γρ.)περίπου αντίστοιχα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Δ. Βόλου.

Συλλήψεις  μεθυσμένων οδηγών

Κατά τις  πρώτες πρωινές ώρες της 18/12/2022 στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α/Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη υπήκοος ς 44 ετών, διότι κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος  σε ποσοστό α)1,91 mg/l εκπνεόμενο αέρα και β)1,76 mg/lt, κατά την πρώτη και δεύτερη μέτρηση αντιστοίχως μετρηθείς με ηλεκτρονική αλκοολομετρική συσκευή.

Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. Βόλου.

Τέλος κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 18/12/2022, στις Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, συνελήφθη  40χρονος, διότι κινούμενος με ΙΧΦ επί της Π.Ε.Ο. Βόλου-Μικροθηβών-Φαρσάλων στο ύψος του Α/Κ Μικροθηβών με κατεύθυνση προς Βόλο, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών, κατελήφθη να οδηγεί το εν λόγω όχημα και να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος  σε ποσοστό α)0,72 mg/lt και β)1,83 mg/lt κατά την πρώτη και δεύτερη μέτρηση αντιστοίχως μετρηθείς με ηλεκτρονική αλκοολομετρική συσκευή, αφού προηγουμένως είχε εκτραπεί δεξιά  της πορείας του προσκρούοντας αρχικά στο μεταλλικό στηθαίο ασφαλείας και στη συνέχεια στην κεντρική νησίδα ασφαλείας.

Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση