Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θά ‘ριχνε στην “πιάτσα” των τοξικομανών δόσεις κοκαΐνης και ηρωίνης
Θά ‘ριχνε στην “πιάτσα”  των τοξικομανών δόσεις κοκαΐνης και ηρωίνης

Θά ‘ριχνε στην “πιάτσα” των τοξικομανών δόσεις κοκαΐνης και ηρωίνης

 

Για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, συνελήφθη 60χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας πληροφορίες ότι ο 60χρονος διακινεί ναρκωτικά  ακινητοποιήθηκε αρχικά από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,37 γρ.

Σε στην οικία του 60χρονου στα Κήπια Ανακασιάς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε ειδική κρύπτη που τα είχε κρύψει ο 60χρονος, δύο γυάλινα βάζα τα οποία περιείχαν, δύο ποσότητες χασίς βάρους 8,89 γρ,  τρεις ποσότητες ς βάρος 93,95γρ (αντιστοιχούν σε περίπου 900 ), μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 83,85 γρ. (αντιστοιχούν σε περίπου 830 ), μία ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 100ευρώ, ένα και τρία κυνηγητικά όπλα τα οποία κατείχε .

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές.

Λαμιώτης μετέφερε  καπνό

 

Συνελήφθη,  χθες (30-03-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Kατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με το οποίο κινούνταν ο 50χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (98) αυτοσχέδιες και ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα κομμένου υ καπνού, βάρους (49) κιλών και (846) γραμμαρίων.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη , με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 50χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης , κατά την οποία βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • δύο νάιλον συσκευασίες με κομμένο αφορολόγητο καπνό, βάρους δύο κιλών και (992) γραμμαρίων,
  • (105) κιλά και (280) γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων καπνού,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • πλήθος κενών νάιλον συσκευασιών, καθώς και
  • το προαναφερόμενο όχημα  μάρκας BMW 316.

 

Οι κατασχεθείσες ποσότητες αφορολόγητου καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση