Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Θα έριχναν στην πιάτσα τοξικομανών πάνω από 300 δόσεις ηρωίνης
Θα έριχναν στην πιάτσα τοξικομανών πάνω από 300 δόσεις ηρωίνης

Θα έριχναν στην πιάτσα τοξικομανών πάνω από 300 δόσεις ηρωίνης

 

Τρία άτομα συνέλαβαν χθες  στο Βόλο, της Δίωξης αρκωτικών  Βόλου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και παρακολούθηση  των υπόπτων το τελευταίο διάστημα.
Οι κατέσχεσαν ποσότητα  ς 100 γρ .

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι δύο από τους δράστες μετέβησαν με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος συνεργός τους στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του Βόλου, απ' όπου μετέβησαν σε περιοχή της Αττικής και προμηθεύτηκαν ποσότητας ς, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.

Κατά την τους, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους (99,75) γραμμαρίων, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.

Ακολούθως, εντοπίστηκε και ο τρίτος συνεργός τους και σε νομότυπες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα ναρκωτικό δισκίο και (2,5) διαδερμικά έμπλαστρα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο επιβατικό αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση