Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Tέσσερις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στο Αλιβέρι
Tέσσερις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στο Αλιβέρι

Tέσσερις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στο Αλιβέρι

Tέσσερις έγιναν σε αστυνομική επιχείρηση στο Αλιβέρι που πραγματοποίησαν σήμερα της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα:  δύο  από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών, μια 26χρονη αθίγγανη καθώς σε έλεγχο που έγινε στην οικεία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια SUBOXON των 2mgr και ένα τυποποιημένο ναρκωτικό χάπι SUBOXON των 2mgr κι ένας 41χρονος αθίγγανος, καθώς σε έλεγχο που έγινε στην οικεία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 χάπια VULBEGAL .
Στην ίδια επιχείρηση, συνελήφθησαν από την Τροχαίας ένας 27χρονος κι ένας 21χρονος καθώς ο πρώτος κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο και ο δεύτερος Ι.Χ.Ε. όχημα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Συνελήφθη για εξύβριση κι απειλή
Εν τω μεταξύ, καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 51χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση κι απειλή.
Οδηγούσαν χωρίς
Επίσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας συνελήφθησαν τρεις δικυκλιστές:  ένας 24χρονος,  ένας 32χρονος και μια 42χρονη καθώς οδηγούσαν δίκυκλα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών συνελήφθη μία 48χρονη καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ναρκωτικό χάπι  Στεντόν των 5mgr και 1/4 μη τυποποιημένο χάπι  στερούμενη σχετικής ς συνταγής.
Από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας κατελήφθη 63χρονος Βούλγαρος να επαιτεί στο Βόλο.
Εκτελούσαν παράνομα εργασίες στον
Τέλος, για του ενικού Οικοδομικού Κανονισμού, συνελήφθησαν τρία άτομα από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Συνελήφθησαν μια 69χρονη, ένας 39χρονος κι ένας 44χρονος Αλβανός καθώς κατελήφθησαν να εκτελούν οικοδομικές εργασίες κατασκευής τοιχίου περίφραξης, στον αύλειο χώρο της οικείας της 69χρονης, στερούμενοι οικοδομικής άδειας.
"Αλιεύοντας" την είδηση