Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τέσσερις συλλήψεις για θέματα περιβάλλοντος
Τέσσερις συλλήψεις για θέματα περιβάλλοντος

Τέσσερις συλλήψεις για θέματα περιβάλλοντος

Τέσσερ άτομ  συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας τος, μετά από καταγγελία κατοίκων της Χλόης.

Πρόκειται για δύο 44χρο οδηγούς φορτηγών, τον 54χρονο διευθυντή μεταφορικής εταιρίας και 48χρονο εργολάβο μεταφοράς υλικού από εργοστάσιο.

Οι δύο οδηγοί , έριξαν χώμα άγνωστης σύνθεσης, που μετέφεραν από εργοστάσιο,  σε αγροτεμάχιο που είχαν μισθώσει για το σκοπό αυτό, αλλά δεν είχαν άδεια εναπόθεσης υλικών.

Κάτοικοι, που είδαν τη σκόνη ανησύχησαν και έκαναν την καταγγελία, η Αστυνομία συνέλαβε τους τέσσερις, που αφέθηκαν ελεύθεροι, με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ κλήθηκε κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας , για να κάνει έλεγχο στη σύσταση του χώματος που έριξαν στο αγροτεμάχιο.

 

Γρονθοκοπήθηκαν για κτηνοτροφικές διαφορές  στη Συκή 

Κτηνοτροφικές διαφορές είχαν τρία άτομα στη Συκή και χθες αρχικά βρίστηκαν και στη συνέχεια ο ένας χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο ένα άλλο, που μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας ς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο.

Παθόντες είναι ένας 54χρονος και ένας 47χρονος και δράστης ένας 49χρονος, που αναζητείται από την Αστυνομία για να συλληφθεί.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι τρεις , που είναι Έλληνες, είχαν κτηνοτροφικές διαφορές και αφού βρέθηκαν, ο 49χρονος τους έβρισε, τους απείλησε και χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο τον 54χρονο.

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας ς και στη συνέχεια στο , όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το έγινε το χθες το μεσημέρι, ενώ η καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου στις 9.00 το βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση