Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη στην Σκόπελο
Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη στην Σκόπελο

Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη στην Σκόπελο

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα των Σποράδων τις τελευταίες ημέρες, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της και της ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην Σκόπελο από αστυνομικούς των παραπάνω υπηρεσιών, ένας 31χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε τητα βάρους 4,3 γρ., ένας 65χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία τητα βάρους 4,74 γρ. και τρία δενδρύλλια κάνναβης που εκριζώθηκαν ύψους μέχρι 1,5 μ. και δύο 24χρονοι νεαροί, ένας Έλληνας κι ένας Αλός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες χασίς μικτού βάρους 717 γρ., μία ζυγαριά ακριβείας, τρεις τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης κι εκριζώθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μ.

Μάλιστα ο νεαρός Αλός κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα γκλομπ κι ένα μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθη 36χρονος Πακιστανός, χθες βράδυ στο παζάρι του Αλμυρού, καθώς κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση 184 υποδήματα στερούμενος σχετικής άδειας.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση