Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τέσσερις κλοπές εξιχνιάστηκαν στην Καρδίτσα
Τέσσερις κλοπές εξιχνιάστηκαν στην Καρδίτσα

Τέσσερις κλοπές εξιχνιάστηκαν στην Καρδίτσα

Εξιχνιάστηκν μετά πό μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οικίες που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

σαν ως δράστες, χθες (08-04-) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 39, 38, 23, 25 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό σε οικία ηλικιωμένης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν από ερμάριο το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.

Στη συνέχεια,  στο όχημα και διέφυγαν, όμως εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από (10-12-) έως (15-03-) διέπραξαν ακόμη τρεις κλοπές από οικίες ημεδαπών, αποκομίζοντας  συνολικά το χρηματικό ποσό των (12.500) ευρώ αλλά και διάφορα χρυσαφικά, συνολικής εκτιμώμενης αξίας (2.000) ευρώ.

Επιπλέον, σε βάρος του 25χρονου εκκρεμεί του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ς με ποινή φυλάκισης δύο ετών, για το αδίκημα της ς από κοινού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση