Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τελευταίες διακοπές για τον 38χρονο Αλβανό του φονικού στη Ν. Αγχίαλο
Τελευταίες διακοπές για τον 38χρονο Αλβανό  του φονικού στη Ν. Αγχίαλο

Τελευταίες διακοπές για τον 38χρονο Αλβανό του φονικού στη Ν. Αγχίαλο

Τελευταίες ήταν οι φετινές για τον 38χρονο Αλβανό, θύμα του χθεσινού φονικού στη Ν. Αγχίαλο.Από τον Ιούνιο βρίσκονταν στην Ελλάδα το 38χρονο θύμα του φονικού που σημειώθηκε χθες νωρίς το απόγευμα στην Αγχίαλο.

Ο 38χρονος βρίσκονταν για και χθες είχε μεταβεί στο της ξαδέρφης του στη Ν. Αγχίαλο όπου μένει μόνιμα με την οικογένειά της.

Την ώρα που βρίσκονταν στο τραπέζι το θύμα λογομάχησε με τον 41χρονο σύζυγο της ξαδέρφης του κι ο 41χρονος με σουγιά κατάφερε τρεις μαχαιριές στη θωρακική χώρα – του 38χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο άντρες είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του δράστη.

Το θύμα ήταν με την οικογένειά του Ελλάδα, σε που νοίκιαζαν κοντά σε αυτό του δράστη κι εκεί θα έμενε η οικογένειά του μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο 38χρονος του πήγε μόνος του στο σπίτι της εξαδέλφης του, όπου ημιυπόγειο σε χώρο ημιυπόγειο έτρωγαν διαπληκτίστηκαν και μετά προς τα έξω βγαίνοντας έγινε το κακό. Ο μεγάλος γιός του δράστη ενημέρωσε τον γείτονα ότι γίνεται και μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι έγινε το κακό.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε από έναν γείτονα, την ξαδέρφη του και τα τρία ανιψάκια του με όχημα στο Βόλο μέχρι το ύψος του Πανεπιστημίου ς στην παραλία και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να περπατά αμέριμνος στο της Νέας Αγχιάλου, ενώ ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον σουγιά που χρησιμοποιήθηκε.

Ο 41χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση