Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Tαυτοποιήθηκε διαχειρίστρια ιστοσελίδας ερωτικών συνευρέσεων
Tαυτοποιήθηκε διαχειρίστρια ιστοσελίδας ερωτικών συνευρέσεων

Tαυτοποιήθηκε διαχειρίστρια ιστοσελίδας ερωτικών συνευρέσεων

Ταυτοποιήθηκε μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , σε συνεργασία με την Interpol, η διαχειρίστρια ς ερωτικών συνευρέσεων, που είχε στείλει αρχές Οκτωβρίου στο Βόλο μία  33χρονη Βραζιλιάνα για ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πρόκειται για μια επίσης 33χρονη Βραζιλιάνα που διαμένει στην Γερμανία.
Η IP της ς, είναι γερμανική, ενώ η 33χρονη διαχειρίστρια είναι γνωστή στην Interpol.
Στις 2 Οκτωβρίου, είχε κλειστεί ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο του με την 33χρονη Βραζιλιάνα έναντι 150 ευρώ κι όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα κι η κοπέλα τα έλαβε, προσήχθη στην Αστυνομία.
Η νεαρή είχε έρθει στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή ομοεθνή της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη της και η 33χρονη διαχειρίστρια ταυτοποιήθηκε. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Τέσσερις συλλήψεις

 

Εν τω μεταξύ, τέσσερα άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί, για δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν και για στη χώρα.

Από αστυνομικούς της ομάδας συνελήφθη ένας 33χρονος Αλβανός, διότι είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας σε ενός έτους για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και ένας 37χρονος Έλληνας, που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ενός μήνα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, από αστυνομικούς του Αλμυρού συνελήφθη ένας 22χρονος Αλβανός και από την Ασφάλεια ένας 34χρονος συμπατριώτης του, διότι βρισκόταν στη χώρα και θα απελαθούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση