Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου
Τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου

Τα ευρήματα στο κρησφύγετο Πετρακάκου

Στη έδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες από τα ευρήματα στο σπίτι – κρησφύγετο του ιώργου Πετρακάκου και των τριών συνεργών του στο Μώλο .

Χθες, η Αντιτρομοκρατική βρήκε θαμμένα στον κήπο έξι καλάσνικοφ, δύο ούζι, ένα ρουκετοβόλο RPG, 7 γεμιστήρες, δύο σιγαστήρες, ζελατοδυναμίτιδα, χειροβομβίδες, πυροκροτητές και φυσίγγια. Ωστόσο, ανάμεσα στα ευρήματα υπάρχουν και είδη μεταμφίεσης, όπως μια περούκα, μια μάσκα, αλλά και ένα κάλυμμα για το χέρι, που επιτρέπει στον κάτοχό του να μην αφήνει δακτυλικά .

Πάντως, από τη βαλλιστική προέκυψε ότι τα που βρέθηκαν την Δευτέρα στην αγροικία – κρησφύγετο δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ή άλλες επιθέσεις.

Ήταν προσεκτικά τοποθετημένα μέσα σε νάιλον συσκευασίες και σακούλες τυλιγμένες με μονωτική έτσι ώστε να παραμείνουν λειτουργικά και να μη διαβρωθούν από την υγρασία. Εντοπίστηκαν θαμμένα στο σημείο του κήπου όπου ο Πετρακάκος και οι συνεργοί του είχαν σταθμεύσει τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, ένα Yaris κι ένα Jeep. Τα δύο αυτοκίνητα είχαν πλαστές .

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση