Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16
Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16

Σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αξιωματικών της Αστυνομίας και συναρμόδιων Αρχών – φορέων

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σε και Βόλο κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 27 Αυγούστου 2022

Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νεανίδων και Νέων Κ-16 που πρόκειται να διεξαχθεί σε και Βόλο κατά το χρονικό διάστημα από 21 έως 27 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (17-08-2022) το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, σύσκεψη μεταξύ αξιωματικών της Αστυνομίας και συναρμόδιων Αρχών – φορέων.

Από την πλευρά της Αστυνομίας, στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός σιευθυντής ς, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, οι -4- διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, , Τρικάλων και ς, οι διευθυντές των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου, οι διοικητές των Τμημάτων Τροχαίας Λάρισας και Βόλου, των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας και Μαγνησίας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, καθώς και προϊστάμενοι επιτελικών γραφείων.

Στην εν λόγω σύσκεψη παρευρέθηκαν επίσης, από την Περιφέρεια ς, o αντι Π.Ε. Λάρισας  Βασίλειος Πινακάς, από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), ο γενικός διευθυντής  Ιωάννης Γιαννουρής και ο διευθυντής  Γεώργιος Χριστοφοράτος, από το Εθνικό Λάρισας (Ε.Α.Κ.Λ.), ο πρόεδρος Ιωάννης Κουρδής και από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), ο πρόεδρος  Ευάγγελος Μόρας.

Ως προς τα όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αυτά αφορούσαν ζητήματα σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ δόθηκαν διακριτές οδηγίες – κατευθύνσεις προς το σκοπό αυτό.

Επισημαίνεται ότι από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει εκπονηθεί ειδικό αστυνόμευσης γύρω από την ευχερή διεξαγωγή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Ειδικότερα, καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα τεθούν σε ισχύ μέτρα τροχαίας, τάξης και ασφάλειας από τις καθ' ύλη και κατ' αρμοδιότητα αστυνομικές Υπηρεσίες, με σαφή επιδίωξη την ασφαλή διαμονή των 1.000 περίπου αθλητών μαζί με τους συνοδούς τους, -38- ομάδων από -27- χώρες όλου του κόσμου, καθώς και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Αναμφισβήτητα, το νεαρό της ηλικίας των αθλητών μιας τέτοιας διοργάνωσης, υψηλού κύρους και ανάδειξης της περιοχής, προσδίδει από μόνο του ιδιαίτερη βαρύτητα, στη βάση της οποίας όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες-φορείς θα προσαρμόσουν το έργο τους.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται κάθε επιτυχία σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και συνοδούς όλων των ομάδων που πρόκειται να συμμετάσχουν στο Νεανίδων και Νέων Κ-16, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση