Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνθήματα έξω από το σπίτι της πρώην του και διαδικτυακές αναρτήσεις
Συνθήματα έξω από το σπίτι της πρώην του και διαδικτυακές αναρτήσεις

Συνθήματα έξω από το σπίτι της πρώην του και διαδικτυακές αναρτήσεις


“Τυφλωμένος” από από έρωτα 32χρονος έγραψε συνθήματα έξω από το της πρώην του και την έβριζε στο διαδίκτυο και συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ο 32χρονος διατηρούσε σχέση με 37χρονη, η οποία όμως έληξε πριν λίγο καιρό κι έκτοτε άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύντροφό του μέσω messenger, έγραψε απειλητικά κι υβριστικά μηνύματα στην είσοδο της πολυκατοικίας της, ενώ δημιούργησε τρία ψεύτικα προφίλ στο facebook και μέσω αυτών, έστελνε υβριστικά μηνύματα σε φίλους και συγγενείς της 37χρονης.

Η γυναίκα, ενημέρωσε την Αστυνομία, ο 32χρονος συνελήφθη σήμερα κι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Είχε καταδικαστεί για

εκκρεμούσε σε βάρος 35χρονου, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών για παράβαση του Νόμου περί .

Επίσης, από αστυνομικούς του – Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας συνελήφθη 19χρονος, καθώς κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση χαρτομάντηλα και στυλό, στερούμενος άδειας άσκησης υπαίθριους εμπορίου.

Τέλος από αστυνομικούς της , συνελήφθη 39χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 202 μισά τμήμα ναρκωτικών χαπιών zanax.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν να οδηγούν οκτώ άτομα,από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Ααπό αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου συνελήφθησαν 21χρονος Αλβανός καθώς και τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 72, 24 και δύο 18χρονοι, που οδηγούσαν δίκυκλα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθη 53χρονος να οδηγεί δίκυκλο χωρίς δίπλωμα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου ένας 22χρονος στην να οδηγεί δίκυκλο χωρίς δίπλωμα κι από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου ένας 28χρονος να οδηγεί δίκυκλο στον περιφερειακό χωρίς .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση