Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν τρεις σε Λάρισα και Βόλο, για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθησαν τρεις σε Λάρισα και Βόλο, για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν τρεις σε Λάρισα και Βόλο, για παράβαση του νόμου περί όπλων

Κτσχέθηκαν συνολικά έξι και

σαν το προηγούμενο διήμερο (30/31-05-2018) σε Λάρισα και Βόλο, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Λάρισας και Βόλου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε για του νόμου περί όπλων.

 Πιο συγκεκριμένα:

  • προχθές (30-05-2018) το πρωί στη Λάρισα συνελήφθη ένας 59χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και (10) , ένα πιστόλι κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού για εκτόξευση φωτοβολίδων, ένα πιστόλι – στυλό και (69) αβολίδωτα φυσίγγια.
  • προχθές (30-05-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ς συνελήφθη ένας 38χρονος , διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού, για εκτόξευση φωτοβολίδων, (200) αβολίδωτα φυσίγγια και (5) πιστολιού.
  • χθες (31-05-2018) το πρωί συνελήφθη στο Βόλο, ένας 57χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και ένα περίστροφο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση