Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν τρεις σε Λάρισα και Βόλο, για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθησαν τρεις σε Λάρισα και Βόλο, για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν τρεις σε Λάρισα και Βόλο, για παράβαση του νόμου περί όπλων

Κτσχέθηκαν συνολικά έξι και φυσίγγια

Συνελήφθησαν το προηγούμενο διήμερο (30/31-05-) σε Λάρισα και Βόλο, από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Λάρισας και Βόλου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

 Πιο συγκεκριμένα:

  • προχθές (30-05-) το πρωί στη Λάρισα συνελήφθη ένας 59χρονος, διότι σε νομότυπη που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα με γεμιστήρα και (10) φυσίγγια, ένα κρότου και ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού για εκτόξευση φωτοβολίδων, ένα πιστόλι – στυλό και (69) αβολίδωτα φυσίγγια.
  • προχθές (30-05-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας συνελήφθη ένας 38χρονος , διότι σε νομότυπη που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό εξάρτημα πιστολιού, για εκτόξευση φωτοβολίδων, (200) αβολίδωτα φυσίγγια και (5) πιστολιού.
  • χθες (31-05-2018) το πρωί συνελήφθη στο Βόλο, ένας 57χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και ένα περίστροφο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση