Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν στο Βόλο για κλοπή μοτοσικλέτας και αντίσταση
Συνελήφθησαν στο Βόλο για  κλοπή μοτοσικλέτας και αντίσταση

Συνελήφθησαν στο Βόλο για κλοπή μοτοσικλέτας και αντίσταση

σαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (23-12-2016) στο Βόλο, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της , δύο , ηλικίας 20 και 23 ετών, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη , την οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρέσει τις νυχτερινές ώρες της (22/23-12-2016) από σημείο της πόλης.

Οι δύο δράστες, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, δε σταμάτησαν σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ακολούθησε σύντομη καταδίωξη. Κατά την ακινητοποίηση του δικύκλου και τη σύλληψή τους, ένας από τους δράστες, προέβαλε σθεναρή .

Το προαναφερόμενο κατασχέθηκε, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Συγκεκριμένα, καταδίωξη δύο νεαρών σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Βόλο, ενώ κατά την προσπάθεια σύλληψης του ενός εκ των δύο δραστών τραυματίστηκε ελαφρά αστυνομικός της Τροχαίας.

Τη οδηγούσε ο 23χρονος. Οι δύο δράστες, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, δε σταμάτησαν σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ακολούθησε σύντομη καταδίωξη από το Βόλο στο Φυτόκο.

Στην καταδίωξη συμμετείχαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Τροχαίας.

Κατά την ακινητοποίηση του δικύκλου και τη σύλληψή τους, ο 23χρονος προέβαλε σθεναρή , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός της Τροχαίας ο οποίος μετέβη για προληπτικούς λόγους στο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κι αποχώρησε.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση