Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν στα Αεροδρόμια Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου 
Συνελήφθησαν στα Αεροδρόμια Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου 

Συνελήφθησαν στα Αεροδρόμια Ν. Αγχιάλου και Σκιάθου 

Συνελήφθησν σήμερ στον Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου και της Σκιάθου, από αστυνομικούς των Α.Τ. Αλμυρού και Σκιάθου αντίστοιχα, 10 αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, εντοπίστηκαν εννέα Τούρκοι – έξι άντρες ηλικίας 39, 32, 19, 30, 31, 28 ετών και μια γυναίκα 36 ετών καθώς και δύο ανήλικα τέκνα, καθώς επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό το Μόναχο, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Μάλι, καθώς επιχείρησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο για Νάπολι, επιδεικνύοντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Παράνομη αλλοδαπών 

Καταδικαστική εκκρεμούσε σε βάρος 27χρονου Αλού, που συνελήφθη μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας .

Σε βάρος του αλλοδαπού, εκκρεμούσε καταδικαστική με χρηματική ποινή 8.000 ευρώ για διακίνηση αλλοδαπών.

Tέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθη 22χρονος Αλός, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση