Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα κάνναβης στα Τρίκαλα
Συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα κάνναβης στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα κάνναβης στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν χθες (28-09-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 30χρονος έλληνας και ένας 44χρονος Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, ο 30χρονος θα μετέφερε με φορτηγό, , προκειμένου να την παραδώσει στον 44χρονο σε προκαθορισμένο σημείο στα Τρίκαλα.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη των Τρικάλων, εντοπίστηκε αρχικά ο 44χρονος να επιβαίνει σε σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, όπου μετά από λίγο προσήλθε και ο 30χρονος, οδηγώντας το φορτηγό , ιδιοκτησίας του.

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και οι δύο από τους αστυνομικούς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν σε παρακείμενο αγρό, (8) νάιλον συσκευασίες με ακατστη κάνναβη, συνολικού βάρους (9) κιλών και (558) γραμμαρίων.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, αλλά και από την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε τσουβάλια με υπολείμματα κάνναβης, βάρους (3,9) γραμμαρίων και τέσσερα τηλέφωνα.

Επιπλέον, από την αστυνομική προέκυψε ότι ο 44χρονος είχε παραδώσει προ διημέρου σε περιοχή της Αλβανίας την προαναφερόμενη ποσότητα κάνναβης στον 30χρονο, προκειμένου να την εισάγει στην Ελλάδα και να τη μεταφέρει για λογαριασμό του στα Τρίκαλα, όπου θα την επέστρεφε στον 44χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενο δύο οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Tμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση