Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν με μικροποσότητα κάνναβης  
Συνελήφθησαν με μικροποσότητα κάνναβης  

Συνελήφθησαν με μικροποσότητα κάνναβης  

Για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης συνελήφθησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Βόλο, δύο Αλβανοί 22 και 23 ετών, από αστυνομικούς της .

Οι νεαροί κινούνταν πεζή και σε  έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του 22χρονου δύο ποσότητες χασίς βάρους 1,74 γρ. και 0,45 γρ. ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 0,63 γρ.

 Έβρισε αστυνομικούς στον αγώνα Νίκη Βόλου – Καλαμαριά
Ένας 38χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της ς, από αστυνομικούς της .

Στο γήπεδο της ς διεξάγονταν ο αγώνας Νίκης Βόλου – Καλαμάτα και ο  38χρονος ευρισκόμενος υπό την επήρεια μέθης, πήδηξε το τοιχίο του δημοτικού γηπέδου μπαίνοντας εντός του χώρου παράνομα.

Μετά από παραινέσεις μελών της Διοίκησης της Νίκης Βόλου, κατευθύνθηκε προς την έξοδο, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο τους εξύβρισε.

Ο 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Πυροβόλησε με αεροβόλο 74χρονο

Για παράβαση του Νόμου περί Όπλων, οπλοχρησία σε συνδυασμό με άλλα εγκλήματα, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Αλμυρό 69χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Ο 69χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο τραυματίζοντας ελαφρά στο έναν 74χρονο, ο οποίος βρίσκονταν σε παρακείμενο από την οικία του οικόπεδο.

Το αεροβόλο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Απείλησε νεαρή με χειρονομίες ο

Ξανασυνελήφθη ο 38χρονος “” χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, μετά από επεισόδιο με 36χρονη.

Ο 38χρονος, που έχει απασχολήσει πολλάκις τις αστυνομικές Αρχές στο παρελθόν για επιθέσεις με βενζίνη σε γυναίκες, χθες το απόγευμα, ευρισκόμενος σε του Βόλου, απείλησε με χειρονομίες και κρατώντας μπουκάλι που περιείχε κίτρινο υγρό – βενζίνη μια 36χρονη, προκαλώντας της τρόμο .

Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία και ο 38χρονος συνελήφθη.

Είχε καταδικαστεί για πλαστογφραφία

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 54χρονου που συνελήφθη χθες βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία είχε καταδικαστεί σε 18χμήνες για παράβαση των αρ. 222 του Π.Κ. και 216 του Π.Κ. υπεξ και πλαστογραφία εγγράφων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση