Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν με κοκαΐνη στη Λάρισα
Συνελήφθησαν με  κοκαΐνη  στη Λάρισα

Συνελήφθησαν με κοκαΐνη στη Λάρισα

Συνελήφθησαν, χθες (09-05-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, μια 39χρονη υπήκοος ς και ένας 51χρονος , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ς και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, της ς του νόμου περί όπλων και της ς.

Χθες το απόγευμα οι εντόπισαν τα τρία άτομα στην πόλη της Λάρισας και πραγματοποίησαν έλεγχο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (22) νάιλον συσκευασίες με , συνολικού βάρους (22,3) γραμμαρίων, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα τσεκούρι και το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο προέβαλε προκειμένου να διαφύγει, χωρίς όμως .

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 51χρονος λίγο πριν την ακινητοποίηση τους, παρέλαβε από τους δύο αλλοδαπούς μικροποσότητα ς έναντι  χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση