Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές
Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές

Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές

Ένας 60χρονος  και ένας 65χρονος συνελήφθησαν  χθες 07/01/2023.στις  18:00 στο Βόλο. 

Συγκεκριμένα  ο 60χρονος μετέβη στην οικία 65χρονου, για να του ζητήσει χρηματικό ποσό που του χρωστούσε και κατόπιν φραστικού επεισοδίου τον εξύβρισε και τον δυσφήμησε δημόσια.

Σε συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης, μήνυσε τον ανωτέρω παθόντα για των άρθρων 361 και 363 Π.Κ., με αποτέλεσμα τη σύλληψη και του ανωτέρω παθόντα.

Προανάκριση ενεργείται από το .

 

Τροχαίο στο του Βόλου

Κατά τις απογευματινές ώρες της 07/01/2023, στην συμβολή των οδών και Μαγνήτων στο Βόλο, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 27 χρόνο  , κινούμενη επί της οδού Μαγνήτων, με κατεύθυνση από Δύση προς Ανατολή, παραβίασε πινακίδα Ρ2 και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Ι.Χ. οδηγούμενο από 43χρονη, το οποίο κινούταν επί της οδού με κατεύθυνση από Βορά προς ότο.

Η οδηγός αμέσως μετά το τροχαίο εγκατέλειψε το σημείο μαζί με το αυτοκίνητό της, δίχως να προβεί στις απαραίτητες από το άρθρο 43 του ΚΟΚ ενέργειες.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Βόλου εντοπίστηκε και συνελήφθη για άρθρου 43 του ΚΟΚ και άρθρου 314 ΠΚ. ενώ ο οδηγός διεκομίσθη με Σταθμό ΕΚΑΒ στο Γενικό οσοκομείο Βόλου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Έγινε έλεγχος μέθης σε αμφότερους εμπλεκομένους με αρνητικό αποτέλεσμα.

Ενεργείται προανάκριση από Τ.Τ. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση