Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές
Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές

Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές

Ένας 60χρονος  και ένας 65χρονος συνελήφθησαν  χθες 07/01/2023.στις  18:00 στο Βόλο. 

Συγκεκριμένα  ο 60χρονος μετέβη στην οικία 65χρονου, για να του ζητήσει χρηματικό ποσό που του χρωστούσε και κατόπιν φραστικού επεισοδίου τον εξύβρισε και τον δυσφήμησε δημόσια.

Σε συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης, μήνυσε τον ανωτέρω παθόντα για παράβαση των άρθρων 361 και 363 Π.Κ., με τη και του ανωτέρω παθόντα.

Προανάκριση ενεργείται από το .

 

Τροχαίο στο κέντρο του Βόλου

Κατά τις απογευματινές ώρες της 07/01/2023, στην συμβολή των οδών Κασσαβέτη και Μαγνήτων στο Βόλο, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 27 χρόνο  , κινούμενη επί της οδού Μαγνήτων, με κατεύθυνση από Δύση προς , παρασε πινακίδα Ρ2 STOP και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Ι.Χ. οδηγούμενο από 43χρονη, το οποίο κινούταν επί της οδού Κασσαβέτη με κατεύθυνση από Βορά προς Νότο.

Η οδηγός αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα εγκατέλειψε το σημείο μαζί με το αυτοκίνητό της, δίχως να προβεί στις απαραίτητες από το άρθρο 43 του ενέργειες.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Βόλου εντοπίστηκε και συνελήφθη για παράβαση άρθρου 43 του και άρθρου 314 ΠΚ. ενώ ο οδηγός διεκομίσθη με Σταθμό ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου του παρασχέθηκαν οι και αποχώρησε.

Έγινε έλεγχος ς σε αμφότερους εμπλεκομένους με αρνητικό .

Ενεργείται προανάκριση από Τ.Τ. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση