Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές
Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές

Συνελήφθησαν για οικονομικές διαφορές

Ένας 60χρονος  και ένας 65χρονος συνελήφθησαν  χθες 07/01/2023.στις  18:00 στο Βόλο. 

Συγκεκριμένα  ο 60χρονος μετέβη στην οικία 65χρονου, για να του ζητήσει χρηματικό ποσό που του χρωστούσε και κατόπιν φραστικού επεισοδίου τον εξύβρισε και τον δυσφήμησε δημόσια.

Σε συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης, μήνυσε τον ανωτέρω παθόντα για των άρθρων 361 και 363 Π.Κ., με τη σύλληψη και του ανωτέρω παθόντα.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

 

Τροχαίο στο κέντρο του Βόλου

Κατά τις απογευματινές ώρες της 07/01/2023, στην συμβολή των οδών Κασσαβέτη και Μαγνήτων στο Βόλο, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 27 χρόνο  , κινούμενη επί της οδού Μαγνήτων, με κατεύθυνση από Δύση προς Ανατολή, παραβίασε πινακίδα Ρ2 STOP και συγκρούστηκε με Ι.Χ. οδηγούμενο από 43χρονη, το οποίο κινούταν επί της οδού Κασσαβέτη με κατεύθυνση από Βορά προς ότο.

Η οδηγός αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα εγκατέλειψε το σημείο μαζί με το αυτοκίνητό της, δίχως να προβεί στις απαραίτητες από το άρθρο 43 του ΚΟΚ ενέργειες.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Βόλου εντοπίστηκε και συνελήφθη για παράβαση άρθρου 43 του ΚΟΚ και άρθρου 314 ΠΚ. ενώ ο οδηγός δομίσθη με Σταθμό στο Γενικό οσοκομείο Βόλου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Έγινε ς σε αμφότερους εμπλεκομένους με αρνητικό .

Ενεργείται προανάκριση από Τ.Τ. Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση