Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν φίλαθλοι του ΠΑΟ με μικροποσότητα κάνναβης
Συνελήφθησαν φίλαθλοι του ΠΑΟ με μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθησαν φίλαθλοι του ΠΑΟ με μικροποσότητα κάνναβης

ια κατοχή   μικροποσοτήτων  χασίς , συνελήφθησαν τρεις φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ηλικίας 19, 22 και 21 ετών, χθες από αστυνομικούς της , στην εθνική οδό στο ύψος του Αλμυρού.
Οι τρεις νεαροί επέβαιναν σε άκι μαζί και με άλλους φιλάθλους και κατευθύνονταν στη Λαμία για τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Λαμίας και του Παναθηναϊκού.
Σε  αστυνομικό έλεγχο κατελήφθησαν οι τρεις νεαροί να έχουν στην κατοχή τους, ο μία ποσότητα χασίς βάρους 2,8γρ. κι ένα αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι ς, ο 22χρονος μία ποσότητα χασίς βάρους 0,7γρ. και ο 21χρονος μία ποσότητα χασίς βάρους 3,8γρ.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ οι τρεις νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Επίσης  από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 29χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροποσότητα χασίς βάρους 2,9γρ.
Tέλος συνελήφθη, χθες (21-10-) το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, μία 26χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Λαϊκής ς του Κονγκό, κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Η  συλληφθείσα επιχείρησε να εξέλθει από την ελληνική επικράτεια με προορισμό το , επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου ταξιδιωτικό έγγραφο, το
οποίο, όπως εξακριβώθηκε, αποτελεί προϊόν κλοπής και ανήκει σε άλλο άτομο.
Το προαναφερόμενο έγγραφο κατασχέθηκε.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αλμυρού.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση