Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθησαν ανήλικοι για τρεις κλοπές
Συνελήφθησαν ανήλικοι για τρεις κλοπές

Συνελήφθησαν ανήλικοι για τρεις κλοπές


Τρεις κλοπές εξιχνιάστηκν πό την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθησαν χθες βράδυ ως υπαίτιοι των κλοπών, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 11, 15 και 15 ετών.

Οι τρεις ανήλικοι, το μεσημέρι στις 27 Ιουλίου μπήκαν σε σπίτι 41χρονου Αλού από ανασφάλιστη πόρτα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Στις 9 Αυγούστου, απογευματινές ώρες μπήκαν σε καφενείο ιδιοκτησίας 54χρονης κι αφαίρεσαν από την ταμειακή ποσό 200 ευρώ.

Τέλος, χθες το μεσημέρι εισήλθαν από παράθυρο σε εστιατόριο ιδιοκτησίας 51χρονου απ' όπου αφαίρεσαν από ταμειακή το ποσό των 100 ευρώ.

Από την πρόοδο της αστυνομικής ς εξακριβώθηκε ότι τις (28-07-2020) και (09-08-2020 αφαίρεσαν από οικία και άλλο της πόλης το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.050 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Eπιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα της Σκιάθου

σαν, χθες (11-08-2020) στον Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, δύο , κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της ς και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε με προορισμό το Μπάρι ς, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση