Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 37χρονη στην Ελασσόνα για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη 37χρονη  στην Ελασσόνα για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη 37χρονη στην Ελασσόνα για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (04-05-2016) το απόγευμα στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, μία 37χρονη, κατηγορούμενη για , κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιο στοιχείων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών από τη δράστιδα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία της 37χρονης, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• (101) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους από 15 έως 30 εκατοστά,
• (6) ναρκωτικά δισκία,
• (4) ,
• μία νάιλον συσκευασία και ένα κουτί με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και
• ένα αυτο τσιγάρο, μείγματος καπνού – κάνναβης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Σύλληψη για μεταφορά μεταναστών

Εξάλλου χθες συνελήφθησαν στο Μακρυχώρι Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Γόννων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 23 και 21 ετών, οι οποίοι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας πέντε παράτυπους .

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε δύο επιβατικά κατελήφθησαν οι δύο συλληφθέντες ως οδηγοί, να μεταφέρουν ο μεν 23χρονος τρεις ομοεθνείς του, ο δε 21χρονος άλλους δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παρέλαβαν τους αλλοδαπούς πρωινές ώρες χθες από περιοχή του Νομού Έβρου με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των (2.500) ευρώ ο καθένας. Επιπλέον, προέκυψε ότι το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό θα κατέθεταν συγγενείς των μεταφερόμενων αλλοδαπών, μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους, σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό.

Τα δύο , καθώς και το χρηματικό ποσό των (545) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Γόννων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση