Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Βούλγαρος για παράνομη κατακράτηση και εμπορία ομοεθνή του
Συνελήφθη Βούλγαρος για παράνομη κατακράτηση και εμπορία ομοεθνή του

Συνελήφθη Βούλγαρος για παράνομη κατακράτηση και εμπορία ομοεθνή του

Συνελήφθη 27χρονος Βούλγαρος  για παράνομη κατακράτηση και εμπορία ανθρώπου, Συγκεκριμένα, χτυπούσε και εξανάγκαζε σε δουλειές στα χωράφια νεαρή συμπατριώτισσά του.

Ο 27χρονος υποσχέθηκε γάμο στην 21χρονη ομοεθνή του , πείθοντάς την να τον ακολουθήσει στον Αλμυρό πριν ένα χρόνο, αλλά ο γάμος δεν ήταν όπως τον φαντάζονταν η νεαρή , καθώς  ο   συμπατριώτης της, της πήρε την ταυτότητα, την κρατούσε παράνομα στο σπίτι, τη χτυπούσε και την έβαζε να δουλεύει στα χωράφια, κρατώντας ο ίδιος τα από την της.

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά  μετά από έρευνα αστυνομικών του , που συνέλαβαν τον νεαρό Βούλγαρο για παράνομη κατακράτηση, εμπορία ανθρώπου και υπεξαγωγή εγγράφου.

Ο 27χρονος αλλοδαπός εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομία για να δηλώσει εξαφάνιση της 21χρονης φίλης του, αλλά έπεσε σε αντιφάσεις, κάτι που προκάλεσε την υποψία των αστυνομικών.

Η νεαρή αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στο σπίτι συγγενών της από τη Βουλγαρία στον Αλμυρό και  εξιστόρησε στους αστυνομικούς τι συνέβαινε, ότι ήρθε στην Ελλάδα διότι ο 27χρονος της είπε πει ότι θα την παντρευτεί, αλλά της πήρε την ταυτότητα, τη χτυπούσε, την είχε κλεισμένη στο σπίτι και την έστελνε για δουλειές στα χωράφια κρατώντας ο ίδιος τα .

Ο  27χρονος  συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Συνελήφθη  για αυτουργία σε

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος ενός 68χρονου, που συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη . Ιωνία.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης, με φυλάκισης 4 μηνών, για ηθική αυτουργία σε .

Επίσης από αστυνομικούς του ΑΤ συνελήφθη ένας 27χρονος από το Ισραήλ και ένας 32χρονος από την Αλβανία, διότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση