Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη τρόφιμος του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων
Συνελήφθη τρόφιμος του  Ιδρύματος  Αγωγής Ανηλίκων

Συνελήφθη τρόφιμος του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων

Ένας του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, χθες το βράδυ. Ο είχε διαφύγει προχθές το πρωί από το Ίδρυμα , εντοπίστηκε χθες το βράδυ, συνελήφθη κι επέστρεψε.
Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη χθες το βράδυ λίγο μετά τις 11.00 στη Ν.Ιωνία, 25χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,35 γρ.
Τέλος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα 31χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

 

Προσπάθησε να ταξιδέψει με μοτοσικλέτα χωρίς

Έναν 32χρονο από τη Λαμία συνέλαβαν σήμερα το πρωί, πριν την επιβίβασή του στο «Εξπρές Σκιάθος» λιμενικοί, διότι επέβαινε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού χωρίς .

Ο οδηγός συνελήφθη για χωρίς ικανότητας ς και από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα, μάρκας 600 cc στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου και δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ.

Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, αφού σε βάρος του ορίστηκε ρητή δικάσιμος, ενώ η μοτοσικλέτα παραμένει στο , μέχρι να ασφαλιστεί και άτομο με δίπλωμα να τη μεταφέρει στο ΚΤΕΟ για να περάσει τεχνικό έλεγχο.

"Αλιεύοντας" την είδηση