Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη  στο Βόλο με κάνναβη 
Συνελήφθη  στο Βόλο με κάνναβη 

Συνελήφθη  στο Βόλο με κάνναβη 

Συνελήφθη, χθες (08-07-) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης αρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 27χρονος Βολιώτης, για της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και από τον δράστη, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν κοντά στην οικία του στην πόλη
του Βόλου.
Ακολούθως, στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -136,12- γραμμαρίων,
-1- ηλεκτρονική ζυγαριά,
-1- τρίφτης,
-2- δισκία και
το χρηματικό ποσό των -215- .
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Επίσης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες   σήμερα (09/07/), στον  Βόλο , από
αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, στο πλαίσιο ελέγχων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προς την νομιμότητα λειτουργίας τους, συνελήφθη   35χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως συνιδιοκτήτης-νόμιμος εκπρόσωπος εταιρίας, «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΕΙΟ» και να έχει θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικό συγκρότημα μουσικής συνδεδεμένο με ενισχυτή & ηχεία, αναπαράγοντας μέσω αυτού μουσική για τους πελάτες του, υπερβαίνοντας κατά σαράντα πέντε (45) λεπτά της ώρας το προβλεπόμενο ωράριο χρήσης μουσικής.
Εκδόθηκαν αναζητήσεις για έναν 34χρονο, ο οποίος τυγχάνει συνιδιοκτήτης του καταστήματος & νόμιμος εκπρόσωπος της  εταιρείας.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση