Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στο Βόλο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή
Συνελήφθη στο Βόλο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή

Συνελήφθη στο Βόλο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή

Συνελήφθη χθες 18-10-2016 το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , ένας 36χρονος Βολιώτης, κατηγορούμενος για ουσιών και κλοπή.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου και κατασχέθηκαν 98 ναρκωτικά δισκία και δύο ιατρικές , η γνησιότητα των οποίων ερευνάται.

Όπως εξακριβώθηκε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 14-10-2016 έως 18-10-2016 , εισήλθε σε γραφείο ιατρού του νοσοκομείου της πόλης, χωρίς να γίνει αντιληπτός και αφαίρεσε τέσσερα κενά απο ιατρικών συνταγών.

Ακολούθως, χρησιμοποιώντας δύο από τις προαναφερόμενες αφαιρεθείσες ιατρικές , εξσε ισάριθμους φαρμακοποιούς της πόλης και προμηθεύτηκε ναρκωτικά δισκία, ενώ επιχείρησε να εξαπατήσει ακόμη ένα φαρμακοποιό, με τη χρήση φωτοαντιγράφου ιατρικής συνταγής.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν 210 , δύο απο ιατρικών συνταγών, καθώς και μικροποσότητα ακατστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών , ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση