Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στο Βόλο για επιταγές και ναρκωτικά
Συνελήφθη στο Βόλο για επιταγές και ναρκωτικά

Συνελήφθη στο Βόλο για επιταγές και ναρκωτικά

Καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος δύο ατόμων τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και του Σκιάθου.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη χθες στις 7.30 το απόγευμα στο Βόλο ένας 62χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο , η μία από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ς, με ποινή ς έξι ετών και οκτώ μηνών και χρηματική ποινή 12.600 ευρώ για του Νόμου 5960/33 – περί επιταγών και η δεύτερη του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με ποινή ς τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για του Νόμου περί ναρκωτικών.

Επίσης, από αστυνομικούς του Σκιάθου, συνελήφθη χθες στις 23.40 ένας 28χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, μετατρέψιμη προς 5ευρώ/ημέρα για απλή συνέργεια σε κλοπή.

Αλλοδαποί επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τον Αερολιμένα Ν. Αγχιάλου

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες (11-08-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο , ηλικίας 19 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου με στοιχεία άλλων ατόμων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση