Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στις Μηλιές μετά από καταδίκη για ναρκωτικά
Συνελήφθη στις Μηλιές μετά από καταδίκη για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις Μηλιές μετά από καταδίκη για ναρκωτικά

Ένας 38χρονος Αλβανός συνελήφθη  τις απογευματινές ώρες χθες  02/07/2022, στις Μηλιές Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Α.Τ.Νοτίου Πηλίου, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε του Μονομελού Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών, έξι (6) μηνών & είκοσι έξι (26) ημερών, για Ν.4139/2013 «Νομοθεσία Περί Ναρκωτικών».

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Συνελήφθη για  

Επίσης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 03/07/2022, στο Βόλο Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, συνελήφθη  53χρονος, καθόσον κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ», έχοντας θέσει σε λειτουργία εντός αυτού στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή & ηχεία, παίζοντας μουσική, ενώ κατά την διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ειδική ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι 84 db αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης επαναλαμβανομένης ηχοστάθμης των 80 db.

Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου.

Εξιχνίαση κλοπής από οικία
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου από οικία και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Βολιώτη.

Όπως προέκυψε, ο δράστης, την 13-05-2022 το πρωί, διέρρηξε οικία Βολιώτισσας  στο Βόλο και αφαίρεσε από το εσωτερικό -1- χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του, -1- σκουλαρίκια, καθώς και το χρηματικό των -515- από το της παθούσας.

Σύλληψη αλλοδαπής στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου

Συνελήφθη, χθες (02-07-2022) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, μία αλλοδαπή, συνοδευόμενη από τα -4- ανήλικα τέκνα της, διότι η προαναφερόμενη επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα με προορισμό το Μόναχο, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, τόσο για την ίδια όσο και για τα ανήλικα τέκνα της, διαβατήρια με στοιχεία ταυτότητας άλλων ατόμων, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, ήταν πλαστά.

Τα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη  δυνάμει εντάλματος

Συνελήφθη χθες (02-07-2022) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας Έλληνας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα ς της ανακρίτριας Αθηνών, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση