Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στην Καρδίτσα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη στην Καρδίτσα  για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη στην Καρδίτσα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18-08-) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 66χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, ο 66χρονος κατελήφθη να καλλιεργεί στον αύλειο χώρο της οικίας του, (7) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,85) έως (2,26) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.Σε νομότυπη που διενεργήθηκε στο εσωτερικό της οικίας του και σε αποθήκη ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (272,3) γραμμάρια κάνναβης, ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,60) μέτρων, ένας τρίφτης κάνναβης και ένα λάστιχο ποτίσματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Εξιχνιάστηκε σε βάρος ηλικιωμένης στη

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ς περίπτωση ς σε βάρος ηλικιωμένης που διαπράχθηκε στην πόλη της Λάρισας.

Δράστες είναι δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 37χρονος και μια 33χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε οι δύο τους χθες (17-08-), μετέβησαν στην οικία 72χρονης και με το πρόσχημα τακτος οικονομικών οφειλών συγγενικού της προσώπου, της απέσπασαν κοσμήματα, συνολικής εκτιμώμενης αξίας (9.000) ευρώ.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση, η οποία διενεργείται από την συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες που τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Χώρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση