Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή Τρικάλων με ποσότητα κοκαϊνης
Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή Τρικάλων  με ποσότητα κοκαϊνης

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή Τρικάλων με ποσότητα κοκαϊνης

Συνελήφθη, σήμερ (19-09-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, πό αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 43χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο 43χρονος κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους
(31,4) γραμμαρίων, καθώς και δύο .
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους (79,1) γραμμαρίων,
(25) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
μία ζυγαριά,
μία συσκευή ηλεκτρικής ς (tazer),
το συνολικό χρηματικό ποσό των (85.145) ευρώ.
Κατασχέθηκε επίσης και προαναφερόμενο όχημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

 

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην πόλη των Τρικάλων

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ατόμων που διαπράχθηκε στην πόλη των Τρικάλων.

Συνελήφθησαν ως χθες (18-09-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, επτά νεαροί, ηλικίας από 17 έως 29 ετών, σε βάρος των οποίων
σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας, της απρόκλητης σωματικής βλάβης και της κλοπής.
Ειδικότερα, προχθές (17-09-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, οι αρχικά επιτέθηκαν απρόκλητα σε δύο άτομα , ηλικίας 37 και 50 ετών και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ στη συνέχεια
αφαίρεσαν από τον 37χρονο το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, έναν ασημένιο σταυρό και ένα .
Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν.
Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός από τους συλληφθέντες, ηλικίας 27 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και ένας προφυλακτήρας με πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης
μοτοσικλέτας, η οποία όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρεθεί από τον ίδιο τις πρωινές ώρες της (04-08-2017) στην Καλαμπάκα Τρικάλων.
Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ενός εκ των ανήλικωνσυλληφθέντων για το αμα της παραμέλησης εποπτείας του, ενώσχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του δεύτερου ανηλίκου για το ίδιο αδίκημα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση