Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στην Αγριά, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη στην Αγριά, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη στην Αγριά, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (10-04-2017) το μεσημέρι στην , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ς Βόλου, ένας 61χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ουσιών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών από το δράστη, διενεργήθηκε νομότυπη στην οικία του 61χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 70,6 γραμμάρια κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς, που έχει ξαναπασχολήσει την Αστυνομία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ς Βόλου.

Διέρρηξε βενζινάδικο και συνελήφθη

Εν τω μεταξύ, για διάρρηξη συνελήφθη 22χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο 22χρονος διέρρηξε πρατήριο υγρών καυσίμων, απ' όπου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό σε χρήματα και μία τηλεόραση αξίας 150 ευρώ.

Μετά από των αστυνομικών, ο δράστης προσήχθη, ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Τέλος κατελήφθησαν έξι άτομα (δύο Έλληνες και τέσσερις ) και συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα από την Τουριστική Αστυνομία, ένα άτομο από το κι ένα άτομο από το Α.Τ. Περιφέρειας να επαιτούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση