Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στη Μαγνησία για ναρκωτικά και για αφορολόγητο καπνό
Συνελήφθη στη  Μαγνησία για  ναρκωτικά και για αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθη στη Μαγνησία για ναρκωτικά και για αφορολόγητο καπνό

 

 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (228) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τυποποιημένες συσκευασίες υ καπνού, συνολικού βάρους (2,5) κιλών και χρηματικό ποσό

 

Συνελήφθη σήμερα (27-12-) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας (στον Άγιο Βλάση Πηλίου), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 49χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης και υ καπνού στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από τον δράστη, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 49χρονου, κατά την οποία βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν:

  • (228) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (50) τυποποιημένες συσκευασίες με ποσότητες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (2.500) γραμμαρίων, οι οποίες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων,
  • το χρηματικό ποσό των (1.750) ,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά τηλέφωνα.

O 49χρονος κατάγεται από την Αθήνα και έχει στο χωριό του Πηλίου, όπου ήρθε για τις γιορτές και πουλούσε χασίς και καπνό.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Επίσης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη ένας 31χρονος  Αλβανός, διότι κατείχε ποσότητα 3,47 γραμ. χασίς.

 Προκάλεσε σε 30χρονου

Εν τω μεταξύ, για παραβίαση δικαστικής απόφασης συνελήφθη ένας 56χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης παραβίασε απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, να μην τον πλησιάζει σε μικρή απόσταση και συνελήφθη διότι έβρισε έναν 30χρονο και προκάλεσε στο αυτοκίνητό του.

Συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Τέλος, έναν 50χρνο και μια 57χρονη ρομά συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου παρουσία τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ, για ρευματοκλοπή, στον οικισμό Αλιβερίου, στη Ν. Ιωνία.

Οι δράστες, με καλώδια από στύλους της ΔΕΗ έκλεβαν ρεύμα, για τα α τους, χωρίς να έχουν εγκαταστήσει μετρητή, για διάστημα πέντε ετών, προκαλώντας οικονομική ζημιά στην Επιχείρηση ύψους 3.000 έκαστος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση