Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στη Λάρισα για κλοπές καταστημάτων
Συνελήφθη στη Λάρισα για κλοπές καταστημάτων

Συνελήφθη στη Λάρισα για κλοπές καταστημάτων

, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-11-2016) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις ς.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 32χρονος μετέβη με σε κατάστημα ψιλικών στη Λάρισα, όπου το διέρρηξε, με προφανή σκοπό τη διάπραξη ς, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός και επιχείρησε να διαφύγει επιβιβαζόμενος στο , πλην όμως συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την αστυνομική που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης διέπραξε άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής καταστημάτων στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, τις νυχτερινές ώρες της (12/13-10-2016) ο 32χρονος διέρρηξε και αφαίρεσε από το εσωτερικό αθλητικά είδη, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες της (19-10-2016) διέρρηξε και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.350) ευρώ, ένα ρολόι χειρός, διάφορα , ναρκωτικών φαρμάκων, καθώς και διάφορα φάρμακα και εμπορεύματα.

Από την κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία (κόπτες μετάλλων και κατσαβίδια), ένα ζευγάρι γάντια και το προαναφερόμενο ποδήλατο, ως μέσο διαφυγής του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

"Αλιεύοντας" την είδηση