Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη στα Καλά Νερά 88χρονος και αφέθηκε ελεύθερος
Συνελήφθη στα Καλά Νερά 88χρονος και αφέθηκε ελεύθερος

Συνελήφθη στα Καλά Νερά 88χρονος και αφέθηκε ελεύθερος

Ένας 88χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου στα Καλά Νερά, μετά από  καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του για μη καταβολή οφειλών στο Δημόσιο.
Σε βάρος του ηλικιωμένου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ς 40 μηνών και καταβολή δικαστικών εξόδων για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, λόγω  του υπερηλίκου.
Πουλούσε  λαθραία τσιγάρα 
Εν τω μεταξύ, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, συνελήφθη 28χρονος , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Ο αλλοδαπός κατελήφθη στο του Βόλου, να διαθέτει προς πώλησης 80 χωρίς την ειδική σήμανση, καθώς και μία εργοστασιακή συσκευασία καπνού βάρους 50 γρ.
Τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.
Επίσης,  από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 35χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μικροτητα χασίς βάρους 1 γρ.

Σύλληψη 22χρονου Αλού από Λιμενικούς

Έναν 22χρονο Αλό συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι λιμενικοί, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ο νεαρός αλλοδαπός, ήρθε από την και ήθελε να πάρει το για τη Σκιάθο, αλλά σε έλεγχο που έκαναν λιμενικοί βρήκαν στην κατοχή του 1.360 τσιγάρα, διαφόρων διαστάσεων και τοποθετημένα σε 68 πακέτα χωρίς την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης.

Το Λιμεναρχείο συνέλαβε τον νεαρό, που αφέθηκε ελεύθερος, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφού ορίστηκε ρητή δικάσιμος σε βάρος του, ενώ τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση