Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Ρουμάνα μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη της
Συνελήφθη Ρουμάνα μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη  της

Συνελήφθη Ρουμάνα μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη της

 Συνελήφθη  σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου  51χρονη Ρου μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη της .

Η 51χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ενδοοικογενειακή βία, καθώς χτύπησε την 13χρονη κόρη της, η οποία διακομίσθηκε στο οσοκομείο με εκδορές .
Στο κορίτσι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.
Καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και
Εν τω μεταξύ, , εκκρεμούσαν σε βάρος δύο γυναικών, ηλικίας 51 και 44 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος της 51χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με κάθειρξης οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος της 44χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του όμου περί επιταγών, με φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ.
Οδηγούσαν χωρίς
Επίσης, χωρίς συνελήφθησαν να οδηγούν 13 άτομα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.
Στο πλαίσιο ελέγχων συνελήφθησαν 10 δικυκλιστές από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και τρεις δικυκλιστές από περιφερειακά αστυνομικά τμήματα της Μαγνησίας, καθώς  οδηγούσαν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 32 και 23 ετών και ένας ηλικίας 43 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση