Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Ρουμάνα μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη της
Συνελήφθη Ρουμάνα μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη  της

Συνελήφθη Ρουμάνα μητέρα που χτύπησε την ανήλικη κόρη της

 Συνελήφθη  σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ.   51χρονη Ρουμάνα που χτύπησε την ανήλικη κόρη της .

Η 51χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ενδοοικογενειακή βία, καθώς χτύπησε την 13χρονη κόρη της, η οποία διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο με εκδορές .
Στο κορίτσι παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. .
Καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και επιταγές
Εν τω μεταξύ, καταδικαστικές αποφάσεις, εκκρεμούσαν σε βάρος δύο γυναικών, ηλικίας 51 και 44 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος της 51χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή ς οκτώ ετών για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος της 44χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για του Νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή 1.200 ευρώ.
Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα
Επίσης, χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν να οδηγούν 13 άτομα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς.
Στο πλαίσιο ελέγχων συνελήφθησαν 10 από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και τρεις από περιφερειακά αστυνομικά τμήματα της ς, καθώς  οδηγούσαν στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθησαν δύο Αλοί ηλικίας 32 και 23 ετών και ένας Πακιστανός ηλικίας 43 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση