Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη Ρωσίδα για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος
Συνελήφθη Ρωσίδα για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος

Συνελήφθη Ρωσίδα για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος

Μί 35χρονη Ρωσίδ συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, κατηγορούμενη  για ηθική αυτουργία σε καθήκοντος και για την οποία εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Σε βάρος της αλλοδαπής, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών,για ηθική αυτουργία σε καθήκοντος.

Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας, συνελήφθη 37χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ακόμη, από αστυνομικούς του Αλμυρού, συνελήφθη 34χρονος που οδηγούσε δίκυκλο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Καλλιεργούσε τρία  

Εν τω μεταξύ για  καλλιέργεια τριών  δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή μικροποσότητας χασίς , συνελήφθη 25χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Σε  έλεγχο στο σπίτι του νεαρού βρέθηκαν, κατασχέθηκαν κι εκριζώθηκαν τα ύψους από 1,40 μ. – 1,50 μ., μία ποσότητα ακατστης κάνναβης βάρους 3,7 γρ. και δύο τρίφτες.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κόρη έβρισε, απείλησε και χτύπησε την μητέρα της 

Τέλος, για ενδοοικογενειακή βία, απλή σωματική βλάβη, κι εξύβριση, συνελήφθη 56χρονη στον Αγ. Ονούφριο από αστυνομικούς του Β.Πηλίου.

Η 56χρονη συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της σήμερα το πρωί η 87χρονη μητέρα της, που κατήγγειλε ότι χθες βράδυ η κόρη της την εξύβρισε, την απείλησε και της προκάλεσε  απλές σωματικές βλάβες.

Η 56χρονη συνελήφθη το μεσημέρι και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση