Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη πατέρας για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο
Συνελήφθη πατέρας για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο

Συνελήφθη πατέρας για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο

Για ανηλίκων σε κίνδυνο, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο ένας 46χρονος Αλβανός.

Ο έφυγε από το για τη δουλειά κι άφησε στο μόνα τους τα δύο παιδιά του, τον 14χρονο γιο του και την 11χρονη κόρη του, ενώ από το σπίτι έλειπε κι η μητέρα των παιδιών.

Κάποια στιγμή εκδηλώθηκε μικρής έκτασης από βραχυκύκλωμα σε φωτιστικό στο μπάνιο.

Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες κι αφού διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους σπίτι, αστυνομικοί του Α.Τ. συνέλαβαν τον πατέρα, ενώ αναζητείται να συλληφθεί και η μητέρα.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.

 

Τέσσερις κλοπές στο Βόλο

Εν τω μεταξύ, τέσσερις πεrιπτώσεις κλοπών εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου.

Χθες το βράδυ συνελήφθη 43χρονος, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα, είχε μπεί στα αποδυτήρια προσωπικού ιδιωτικής κλινικής κι από ντουλάπι εργαζόμενης αφαίρεσε από το της, το των 290 .

Από την προανάκριση προέκυψε ότι μεταξύ 20 – 30 Μαρτίου ο δράστης πήγε σε αποθήκη αγροτεμαχίου ιδιοκτησίας 64χρονου στη Ν.Ιωνία κι αφαίρεσε δύο ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 200 , το διάστημα μεταξύ 22- 23 Μαρτίου μπήκε σε αποθήκη αγροτεμαχίου 55χρονου στη Ν.Ιωνία απ' όπου επίσης αφαίρεσε δύο ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 600 ευρώ, ενώ στις 29 Μαρτίου, εισήλθε σε Ινστιτούτο Ανάπτυξης κι Απασχόλησης στο κέντρο του Βόλου, απ' όπου αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο 43χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση