Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη ο οδηγός του τροχαίου
Συνελήφθη ο οδηγός του τροχαίου

Συνελήφθη ο οδηγός του τροχαίου

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου,ο οδηγός ο οποίος προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών χθες το απόγευμα στην οδό στο ύψος της Αχιλλοπούλου, τραυματίζοντας ελαφρά ένα πεντάχρονο αγοράκι, που στέκονταν πίσω από σταθμευμένο όχημα,  στο οποίο έπεσε ο οδηγός.

Πρόκειται για 38χρονο Γεωργιανό, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ε. όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας ς, ενώ σε έλεγχο εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο του 1,75mg/dL.

Το  όχημα που οδηγούσε ο 38χρονος, έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του προκάλεσε ζημιές στο μπροστινό του όχημα κι ανάμεσα από αυτά τα δύο οχήματα, στέκονταν το παιδάκι.

Όπλα και  χασίς σε   στα
Επίσης συνελήφθη 47χρονος στα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για άσκοπους πυροβολισμούς .
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, μετά από καταγγελίες  και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου  και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 10 εκ.
Στο ΙΧ.Ε. όχημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγητικό , 42 φισίγγια και δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 12,5 και 10 εκ. αντίστοιχα.
Στη συνέχεια έγινε έλεγχος στο του όπου βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και επτά φισίγγια, ένας γεμιστήρας, τρία φισίγγια  και τρεις ποσότητες χασίς βάρους 14,4γρ., 0,6γρ. και 3,5γρ.
Ο συλληφθείς  έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση