Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη ο δράστης της φωτιάς στο λογιστικό γραφείο στη Νέα Ιωνία 
Συνελήφθη ο δράστης της φωτιάς στο λογιστικό γραφείο στη Νέα Ιωνία 

Συνελήφθη ο δράστης της φωτιάς στο λογιστικό γραφείο στη Νέα Ιωνία 

Ένς 36χρονος είνι ο δράστης της ς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε λογιστικό γραφείο στη Ν.Ιωνία, ενώ κατηγορείται για και κλοπή  καθώς και σε ένα Ι.Χ.Ε. όχημα.

Ο 36χρονος με τη χρήση κατσαβιδιού, παραβίασε την εξωτερική πόρτα του λογιστικού γραφείου ιδιοκτησίας 52χρονης στη Ν.Ιωνία, στην οδό Απ. Βολίδη και Χρ. Λούλη. Αφού ερεύνησε τους χώρους, αφαίρεσε ένα λάπτοπ, μία και δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξίας 500 ευρώ.

Στη συνέχεια με τη χρήση αναπτήρα, έβαλε στο χώρο, προκαλώντας εκτεταμένες σε γραφεία και γραφική ύλη,  ύψους περίπου  5.000 ευρώ.

Από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός από τις 9.00 χθες το βράδυ μέχρι τις 10.00  σήμερα το πρωί, έσπασε το πίσω μικρό τζαμάκι Ι.Χ.Ε. οχήματος ιδιοκτησίας 67χρονου στη Ν.Ιωνία κι αφαίρεσε από το εσωτερικό, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, , τέλη κυκλοφορίας και έγγραφο του ΚΤΕΟ καθώς και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

Ο 36χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι κοντά στο του στη Ν.Ιωνία, ενώ με τη που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση