Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη ο άνδρας που έσφαξε την παιδοψυχίατρο στη Λαμία
Συνελήφθη ο άνδρας που έσφαξε την παιδοψυχίατρο στη Λαμία

Συνελήφθη ο άνδρας που έσφαξε την παιδοψυχίατρο στη Λαμία

Ο Νο 1 ύποπτος για την της Θώμης Κουμπούρα, βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ς.

Πρόκειται για έναν άνδρα που είναι στο περιβάλλον της άτυχης παιδοψυχιάτρου και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ  εκείνο επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η Θώμη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήρθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια οι μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν την . Οι τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ς Λαμίας.

Από τις 4 περίπου το απόγευμα ο βρίσκεται στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς και ανακρίνεται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.

Πάντως το κείμενο του είναι γεμάτο ασυναρτησίες. Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για την της , γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορεά Ελλήνων Συνέλευσης και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

 

πηγή:lamiastar.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση