Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη με ναρκωτικά κι αφορολόγητο καπνό
Συνελήφθη με ναρκωτικά κι αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθη με ναρκωτικά κι αφορολόγητο καπνό

ια παράβαση του όμου περί αρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα συνελήφθη σήμερα 52χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Σε  αστυνομικό έλεγχο, με τη συνδρομή κι αστυνομικού σκύλου, στην οικία του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 7,32 γρ., 18 , μία ποσότητα αφορολόγητου καπνού βάρους 54,7 γρ., μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο καλαμάκια με υπολείμματα ηρωίνης, ένα  και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ η ποσότητα του αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών.

Ο συλληφθείς με τη που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Επίσης από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ συνελήφθησαν ένας κι ένας 17χρονος να έχουν από κοινού μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ποσότητα χασίς μικτού βάρους 0,94 γρ.

Σύλληψη 46χρονης για εξύβριση

ια εξύβριση συνελήφθη 46χρονη από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου. Ειδικότερα η 46χρονη συνελήφθη μετά από έγκληση που κατέθεσε σε βάρος της 59χρονος για εξύβριση.

Τέλος από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας κατελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας κι ένας από το Α.Τ. Περιφέρειας, να επαιτούν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση