Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη μοτοσικλετιστής και ένας για ληστεία
Συνελήφθη μοτοσικλετιστής και ένας για ληστεία

Συνελήφθη μοτοσικλετιστής και ένας για ληστεία

Ένας  29χρονος Βολιώτης  συνελήφθη κατά τις βραδινές ώρες της 22/06/2022   από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα,  στερούμενος άδειας ικανότητας ς, Δ. και σε κατάσταση μέθης.

Αφού προσήχθη στο Τ.Τ. και ενημερώθηκε ότι θα του βεβαιωθούν διοικητικές παραβάσεις και η μηχανή θα ακινητοποιηθεί κινήθηκε απειλητικά κατά των αστυνομικών απώθησε με το χέρι τον έναν και στη συνέχεια στην προσπάθειά τους να τον δεσμεύσουν αντιστάθηκε με κλωτσιές και σπρωξίματα. 

Ο δράστης είχε στην κατοχή του έναν κόφτη (λεπίδι)  με μήκος λάμας 9 cm  και συνελήφθη για τα αδικήματα: ΒΙΑ ΚΑΤΆ ΥΠΑΛΛΗΛΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩ ΠΡΟΣΩΠΩΝ και ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ –ΚΑΤΟΧΗ.

 

Επίσης κατά τις απογευματινές ώρες της 22/06/2022  29χρονος Βολιώτης , έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας μονοκατοικίας ιδιοκτησίας   58χρονης που βρίσκεται στην Ν. Ιωνία, εισήλθε και αφαίρεσε μία (1) τηλεόραση νέου τύπου.

Έπειτα μετέβη στο ΙΕΚ –ΔΥ.ΠΑ (πρώην σχολές ΟΑΕΔ),εισήλθε από την ανοιχτή κεντρική είσοδο και αφού διέρρηξε την εσωτερική πόρτα βοηθητικού δωματίου του προσωπικού ς, δια της θραύσεως, ευρισκόμενο στο 1ο όροφο του κτιρίου,  αφαίρεσε δύο (2) γυναικείες τσάντες με το περιεχόμενό τους αντίστοιχα που είχαν εναποθέσει στο σημείο οι δύο (2) υπάλληλοι, μία  44χρονη και μία  48χρονη που εργάζονταν την στιγμή εκείνη.

Κατά την διαφυγή του από το κτίριο, έχοντας τις αφαιρεθείσες τσάντες στην κατοχή του, έγινε αντιληπτός , από τις   δύο παθούσες και η   48χρονη  επιχείρησε να ανακτήσει τις αφαιρεθείσες τσάντες.

Κατά την προσπάθειά της αυτή, ο 29χρονος, χρησιμοποιώντας βία εναντίον της,  την τραυμάτισε ελαφρά.  

Η πράξη του αυτή έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή του ΙΕΚ, ο οποίος τον καταδίωξε πεζός με αποτέλεσμα ο δράστης να απορρίψει τις αφαιρεθείσες τσάντες συνεχίζοντας την φυγή του. 

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα παρελήφθησαν επιτόπου από τις  παθούσες.  

Ο δράστης, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων της ς και επιστάμενες αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Νεάπολη περί την 20:30 της ιδίας και αφού προσήχθη στην Υ.Α. Βόλου και ταυτοποιήθηκε πλήρως η εμπλοκή του στις ερευνώμενες πράξεις συνελήφθη   για τα αδικήματα ΛΗΣΤΕΙΑ και ΚΛΟΠΗ.

Η 48χρονη  διακομίσθη στο Τ.Ε.Π. του Γενικού υ Βόλο, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση