Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη με πιστόλι στο Βόλο
Συνελήφθη με πιστόλι στο Βόλο

Συνελήφθη με πιστόλι στο Βόλο

Συνελήφθη με πιστόλι στο Βόλο 43χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής επιχείρησης των αστυνομικών αρχών για την ανεύρεση πιστολιών και περιστρόφων από ξένες χώρες, συνελήφθη ο 43χρονος να έχει στην κατοχή του ένα πιστόλι magnum 9mm κι έναν γεμιστήρα άνευ φυσιγγίων.
Καταδικάστηκαν οι πέντε Σομαλές
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, οδηγήθηκαν σήμερα οι πέντε Σομαλές ηλικίας 29, 26, 34, 40 και 28 ετών, που συνελήφθησαν, το Σάββατο το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα της .Αγχιάλου, από αστυνομικούς του , καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν , μαζί με 35χρονο Σουηδό για Βρυξέλλες.
Οι πέντε Σομαλές, καταδικάστηκαν σε 30 ημέρες η κάθε μία, ωστόσο ξανασυνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί .
Συνελήφθη 40χρονη για και ψευδή υπεύθυνη δήλωση
Εν τω μεταξύ κατα εκκρεμούσε σε βάρος 40χρονης η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος της συλληφθείσας εκκρεμούσε κατα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή ς τριών ετών και οκτώ μηνών για κατ' εξακολούθηση και ψευδή υπεύθυνη δήλωση κατ' εξακολούθηση.
Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 30χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι vulbegal των 2mgr στερούμενος σχετικής ιατρικής συνταγής.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση