Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη 20χρονου με μαχαίρι στην Σκιάθο
Συνελήφθη 20χρονου με μαχαίρι στην Σκιάθο

Συνελήφθη 20χρονου με μαχαίρι στην Σκιάθο

Συνελήφθη σήμερ (30-05-2022) τις μετμεσονύχτιες ώρες στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 20χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, τύπου «πεταλούδα» με μήκος λαβής 12 εκατοστά και μήκος λεπίδας 11 εκατοστά.

 

Σύλληψη για μικροτητα κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (29-05-2022) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) , δύο άνδρες, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν τητα κάνναβης, βάρους -1,54- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

 

Τροχαίο στον Βόλο 

Επίσης,στις  16:40 χθες  29/05/2022, στον Βόλο συνελήφθη από το Τ.Τ. , ένας 59χρονος  οδηγός ΙΧΦ,  ο οποίος στις  15:50  ενεργώντας οπισθο, συγκρούσθηκε με δίκυκλο το οποίο οδηγούσε 49χρονη με συνεπιβάτη μία , με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της  ανήλικης και τις υλικές ζημιές αμφοτέρων οχημάτων. 

Μητέρα και κόρη μεταφέρθηκαν στο Γ.. Βόλου με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ , ενώ ο οδηγός του  ΙΧΦ αποχώρησε από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, δίχως να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του και να παρέχει βοήθεια.

Από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου εντοπίσθηκε το όχημα του έξωθεν της οικίας του, η οποία βρίσκεται πλησίον του τόπου του ατυχήματος και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών μετέβη στο Τ.Τ. Βόλου και συνελήφθη.

Οι οδηγοί υπεβλήθησαν σε έλεγχο ς, με τη χρήση ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολομέτρου) σε δείγμα αναπνοής, με αρνητικό αποτέλεσμα, για την 49χρονη  ενώ για τον 59χρονο  διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος στον εκπνεόμενο αέρα σε ποσοστό 0,84 mg/lt, κατά την πρώτη εξέταση και 0,82mg/lt κατά την δεύτερη εξέταση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση