Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη με κάνναβη κι αφορολόγητο καπνό
Συνελήφθη με κάνναβη  κι αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθη με κάνναβη κι αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθη με κάνναβη κι καπνό από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου 38χρονος στο Πουρί Πηλίου, κατηγορούμενος για , καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Σε νομότυπη κατ' οίκον με αστυνομικό σκύλο και παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 308 γρ. χασίς, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 40 εκ. εκαστο, ένα , 27 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 3.500 κ., ένα μεταλλικό κουτί με σπόρους κάνναβης βάρους 70 γρ., μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους 27 γρ. και το ποσό των 1.205 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη που θα σχηματιστεί σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οδηγούσε με πλαστές πινακίδες και

Για παραβάσεις του ΚΟΚ, συνελήφθη 43χρονος σήμερα νωρίς το πρωί στο κέντρο του Βόλου, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Βόλου.

Σε αστυνομικό έλεγχο, ο 43χρονος κατελήφθη να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί από την ίδια υπηρεσία, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ οι γνήσιες βρίσκονται στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών.

Τέλος, από αστυνομικούς του , συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 37 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκονταν .

Σύλληψη δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (12-11-) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 23χρονη, διότι εκκρεμεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση