Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη με δενδρύλλια κάνναβης στη Ν.Ιωνία
Συνελήφθη  με δενδρύλλια κάνναβης  στη Ν.Ιωνία

Συνελήφθη με δενδρύλλια κάνναβης στη Ν.Ιωνία

ι πράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθη 54χρονος μηχανουργός σήμερα το μεσημέρι στη Ν.Ιωνία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον 54χρονο, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο μηχανουργείο ιδιοκτησίας του στο κέντρο της Ν.Ιωνίας, κατά την οποία βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν συνολικά: τρεις νάιλον συσκευασίες και δώδεκα βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 210, 56 γρ., καθώς και τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 30 έως 40 εκ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Συλλήψεις για χωρίς

Εν τω μεταξύ για χωρίς συνελήφθησαν 10 άτομα σήμερα στη Ν.Ιωνία, Βόλο και Σκιάθο.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Τροχαίας, συνελήφθησαν επτά Έλληνες στη Ν.Ιωνία, πέντε γυναίκες δικυκλίστριες ηλικίας 62, 42, 67, 24 και 36 και δύο άντρες ένας 49δικυκλιστής και ένας 25χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος να οδηγούν στερούμενοι ς ικανότητας οδήγησης.

Από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθησαν στο Βόλο δύο , ηλικίας 28 και 34 ετών καθώς κι ένας 36χρονος Αλβανός από αστυνομικούς του να οδηγούν δίκυκλο χωρίς δίπλωμα.

Τέλος, από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας προσήχθη 18χρονος να επαιτεί στο κέντρο του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση