Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμιση ο Απ. Γαλάτης
Συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμιση  ο Απ. Γαλάτης

Συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμιση ο Απ. Γαλάτης

Συνελήφθη μετά πό μηνυτήρι αναφορά για συκοφαντική δυσφήμιση ο Απ. αλάτης χθες τις 11.30 το βράδυ λίγο μετά.

Ο 57χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο Ευρ. Τσιμπανάκος για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς έκρινε ότι χθες στην εκπομπή του, ενώπιον τηλεθεατών, ανέφερε ψευδές περιστατικό αναφορικά με ξυλοδαρμό του σε παρελθόντα χρόνο και ενέπλεξε το όνομά του.

Προανάκριση διενεργεί το .

O Aπ. αλάτης

Τα όσα ανέφερα, χωρίς χαρακτηρισμούς, στην διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής μου, που με έφεραν κρατούμενο με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, είναι γεγονότα που δεν αμφισβητούνται και που πολύ εύκολα και άμεσα θα αποδειχθούν.

Άλλωστε τα σχετικά έγγραφα περιέχονται στη δικογραφία που η Ασφάλεια Βόλου έχει σχηματίσει για την εγκληματική που δέχθηκα, μεταβαίνοντας στον χώρο της ς μου.

Η κίνηση Τσιμπανάκου, να υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, μόνο ως αερισπασμός μπορεί να ερμηνευθεί και η εκτίμηση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι ενώ και εγώ τον μήνυσα, εν τούτοις δεν παρουσιάζεται στις Αρχές για να αντιμετωπίσει την προβλεπόμενη διαδικασία.

Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, έχει επιληφθεί και θα αποδώσει τις ευθύνες, όπου υπάρχουν.
Όλα τα άλλα, όπως λέμε στη γλώσσα την αθλητική, είναι η μπάλα στην εξέδρα.

Συνελήφθη με μικροποσότητα

Επίσης για κατοχή χασίς συνελήφθη χθες το βράδυ 46χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Σε έλεγχο που έγινε στον 46χρονο που κινούνταν με Ι.Χ.Ε. όχημα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα χασίς βάρους 0,43 γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση